skip to Main Content

ALUMNES

alumnes-kids

Manhattan Kids

IDIOMES MANHATTAN ha format un equip per impartir un programa d’anglès als nens de 3 a 5 anys d’edat.

MANHATTAN KIDS és totalment oral i emfatitza l’aprenentatge en grups petits i individualitzats.

El pla d’estudis es recolza en materials com llibres d’activitats, “flashcards”, jocs, treballs manuals, repeticions, cançons en anglès i moltes coses més.

alumnes-juniors

Manhattan Juniors

Anglès per a nens de 6 a 12 anys.

Els nens multilingües tenen avantatges a l’escola, en exàmens, en l’accés a universitats i en les seves carreres professionals.

MANHATTAN ofereix un programa modern i efectiu per a nens a primària que tracta temes apropiats per a la seva edat, amb exercicis i materials innovadors i divertits.

Emfatitza les habilitats del llenguatge oral, per construir un domini de l’idioma, incorporant elements multimèdia per reforçar.

L’INFORME MANHATTAN JUNIORS permet als pares fer l’adequat seguiment del progrés dels nens.

alumnes-teens

Manhattan Teens

Anglès per a nens de 13 a 17 anys.

Els nens multilingües tenen avantatges a l’escola, en exàmens, en l’accés a universitats i en les seves carreres professionals.

Un pla d’estudis que posa èmfasi en habilitats de conversa i temes interessants per al món dels adolescents fa que l’aprenentatge sigui divertit i efectiu.

L’Informe MANHATTAN TEENS permet als pares fer l’adequat seguiment del progrés dels nens.

alumnes-adults

Anglès Per Adults

Les classes per a adults en Idiomes Manhattan es realitzen en un entorn distès, en el qual l’alumne no només és un oient sinó que participa activament.

Oferim tres tipus de classes:

CLASSES PARTICULARS

Màxima flexibilitat, dissenyada per adaptar-se a les necessitats i horaris de cada alumne. Les classes particulars són recuperables sempre que l’alumne avisi amb antelació

CLASSES DE GRUP

Grups limitats a un màxim de 6 persones perquè tots tinguin l’oportunitat de practicar la conversa i rebre atenció individualitzada. Els grups es formen separant els alumnes segons el nivell d’anglès.

CLASSES COMPARTIDES

Permeten rebre molta atenció i cobrir ràpidament el material per aconseguir les seves metes, alhora que comparteix el cost amb una altra persona. Les classes compartides són recuperables sempre que els alumnes avisin amb antelació.

ALTRES LLENGÜES

També oferim cursos d’alemany, francès, xinès, italià, portuguès i altres idiomes amb l’opció de preparar per a exàmens oficials. Aquests idiomes s’imparteixen en classes particulars tot i que es poden obrir grups a partir de tres alumnes del mateix nivell.

Preparació Per a Títols Oficials

Anglès

L’Universitat de Cambridge ofereix els certificats més reconeguts per a estudiants d’anglès. Idiomes Manhattan compleix 27 anys preparant alumnes per a aquests exàmens. Els resultats dels alumnes preparats en Idiomes Manhattan són molt superiors a la mitjana en tots els exàmens.

Els exàmens són el PET, First Certificate, Advanced i Proficiency.

Per descomptat, també oferim preparació per altres exàmens no tan populars com l’IELTS o el TOEFL.

Francès

Idiomes Manhattan compleix 27 anys preparant alumnes per a aquests exàmens. Els resultats dels alumnes preparats en Idiomes Manhattan són molt superiors a la mitjana en tots els exàmens.

Els exàmens són el DELF B1, DELF B2, DALF B1 I DLAF B2

Sol·liciti més informació